HELLO WORLD!

Ó IGEN! VÉGRE KÖSZÖNTHETLEK AZ ÚJ OLDALAMON! 

A macrame és varrás fúziójából 2018-ban létrehozott márkám, a DADO júliusban ünnepelte 4. születésnapját, ami egyúttal egy fordulópontnak is tekinthető. Úgy éreztem, az elmúlt 4 év egyfajta kísérletezés, útkeresés volt számomra; hiszen szinte mindent IS csomóztam a két kezemmel. Kerestem azt, hogy a technikán belül mit szeretek igazán; mi az, amiben leginkább jól érzem magamat; mely termékek alkotása jelenti a legnagyobb örömöt. Ez idő alatt rengeteg minden változott bennem is, számtalanszor átléptem a komfortzónámat, ami sok szempontból megerősített és a személyiségemmel együtt a márka is formálódott. 

Az első DADO macrame menyasszony élménye mindent megváltoztatott bennem. Annyira megható volt számomra a közös munka, hogy egyszerűen minden porcikámban azt éreztem, szeretném még többször ezt a csodás élményt átélni…”

Így legfőképp ennek az érzésnek és élménynek a hatására, valamint az egyedi ruhaterveztetéseknek köszönhetően fogalmazódott meg bennem, hogy újragondolom a márkát. Ugyan voltak már aktivitások a Bridal kategória felé – láthatod a Portfólióban az I. és II. Bridal Fashion Show-t és azok menyasszonyi macrame különlegességeit – de fontos ténylegesen megfogalmazni és kimondani az irányokat. Augusztusban tehát belevágtam a DADO rebrandingjébe, ami rögtön egy kutatási folyamattal indult, rengeteget inspirálódtam és gondolkodtam, tudatosan alakítva mindent. Így mire leültünk megtervezni az új logót, szinte már a kész variáció rajzolt vázával érkeztem.

Az új DADO modern, letisztult, elegáns, jövőbemutató és extravagáns

A korábbi weboldalam már régóta mumus volt számomra és jóideje gondolkodtam azon, hogy szeretnék változtatni. Így nem volt kérdés, hogy az új logót egy új oldal megtervezése és felépítése fogja követni. A tudatosság itt is megmutatkozik. Az elsődleges célom az volt, hogy az oldal tükrözze a márka új letisztult, modern, elegáns stílusát. Az interaktív főoldalba azonnal beleszerettem. Célom volt, hogy első blikkre látszódjon a fő irányvonal: a BridalWear és EventWear. Ehhez és emiatt egy kampányfotózást is tartottunk augusztus végén. Valamint célom volt, hogy az oldal legyen egy olyan platform, ahol a legkomolyabb munkáim egy-egy kattintással megtekinthetőek. Azaz működjön egyfajta „Portfólióképp”, hogy a jövőbeli – akár külföldi – munkákhoz átlátható és tökéletes referencia legyen. 

Pricing Plans • Custom Designed Packages

Kialakítottam egy olyan „Pricing Plan” rendszert az oldalon, amely alapján az ügyfelek át tudják gondolni, melyik csomag ársávjában szeretnének egyedi terveztetéssel megkeresni, vagy ajándékba meglepni szeretteiket. Ez egy fontos támasz lehet, mert pl lehet terveztetni egy felsőt 50.000 Ft-ért is, de 220.000 Ft-ért is (és egyébként határ a csillagos ég). A termékek ára ugyanis nagyban függ attól, mennyire bonyolult darabot szeretnénk, milyen nehéz az elkészítése; mekkora vastagságú, milyen textúrájú, árkategóriájú fonallal, alapanyagokkal készítem; mennyi időt igényel a tervezés, a fonalak felszeletelése! – erre például sose gondol senki, pedig elképesztő sok időt igényelhet; mennyi idő maga a csomózás és hány személyes konzultáció szükséges, hogy minden tökéletes legyen. Ezenfelül extra lehet a díszítés értéke – ásványok, tüll, üveggyöngyök, stb. végtelen lehetőség.

Az ársávos csomagokhoz van egy-egy termék inspirációs board, hogy az adott csomag értékében, körül-belül milyen termékek terveztethetőek. Ez egyelőre e-mailben kérhető ki tőlem.

Természetesen vannak olyan darabok, amelyeknek az ára meghaladja ezeket az árkategóriákat, itt most a fókusz az „ajándékozáson” van. A fő idea abból jött, hogy akadt már több olyan megrendelőm, aki pl 220.000 Ft értékben ajándékozott tőlem egyedi tervezésű darabot – akár fali díszt, akár ruhát vagy egyéb terméket. 

BridalWear

EventWear

A Portfólión belül kiderül, hogy bár a fő irány a Bridal- és EventWear; nemcsak fonalruhákat tervezek; hanem a DecorArt kategórián belül látható projektek alapján – egészen extrém méretű és kivitelezésű dekorelemeket is; valamint az Accessories kategóriában különleges csomózott kiegészítőket.
Egy extrém méretű macrame dekortárgyon való munka akár fél-egy évet is átölelhet, emiatt ténylegesen limitált számban tudok vállalni ilyen jellegű feladatot minden évben. Jellemzően évente kb. 2-3 extrém dekor projekten dolgozom, párhuzamosan a több kisebb jellegű projekt mellett.

BridalWear • EventWear • CostumeDesign

Az aktuális Bridal és Event macrame csodaruha palettákat mindig az adott Portfólió pagek alatt láthatjátok. Ezek mind inspirációt nyújtanak és lehet, hogy több darab „mixeléséből” alkotjuk majd meg a számodra tökéletes Bridal darabot vagy Alkalmi ruhát! Újdonság, hogy a DADO márka nyit az előadóművészek felé is, bátran ajánlom énekeseknek, táncosoknak, artistáknak és egyéb alkotóknak a színes kézzel csomózott macrame fonalruhákat.

A menyasszonyi ruhák és egyedi alkalmi ruhák terveztetése 4-5 személyes konzultációt is igényelhet! 

A ruhák próbálására és megtekintésére is van lehetőséged a csodaszép Wedding Showroomunkban! Az első konzultáció díja novembertől: 10.000 Ft / 25 Euro, amelyet a létrejött konzultáció alkalmával szükséges majd megfizetned. Amennyiben ezt követően szeretnél ruhát rendelni, az ár tartalmazni fogja ezt a díjat és a szükséges többi konzultáció díját is, ezekért külön nem kell fizetned!

Personal Consultation Booking rendszer

Kialakítottunk egy olyan felületet a Contact menüpontban, amely segítségével láthatjátok az éppen aktuálisan szabad, konzultációra foglalható időpontokat. Így a hosszas e-mailezgetések, chatelések helyett, idő- és energiamegtakarítás céljából egyszerűen pár kattintással tudtok bejelentkezni hozzám a showroomba személyes konzultációra!

Új webshop új termékekkel

Accessories

Decor Products

Felmerült, hogy megszűnjön a webshop rész, végül úgy döntöttem mégis integráljuk az oldalba. Ugyan a ruhák közvetlen webshopos rendelése jelenleg nem lehetséges – azok minél pontosabb és tökéletesebb elkészítése érdekében! De még így is nagyon sok csodás termék vár rátok! Korábbi „bestsellereket” is megtaláltok és újdonságokkal is készültem. A nyitástól számítva egy hónapon át 25.000 Ft-os vásárlás esetén ingyenes kiszállítással tudtok rendelni. Azok pedig, akik a hírlevél csatornára is feliratkoznak: egy egyszeri, 15% kedvezményre jogosító kupont is kapnak!

Kívánom, hogy leld örömöd az új oldalban és találd meg a számodra legkényelmesebb módot arra, hogy elkészíthessem egyedi DADO macrame termékedet! Nagyon hálás vagyok, hogy velem tartasz a megújulást követően is…

a végtelenbe és tovább…
Sok puszi és ölelés:
Dalmi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük