SINCE 2018

The 1st Hungarian Macrame Bridalwear & Eventwear Brand

pure • modern • elegant

DADO is a Budapest based macrame designer brand estabilished in 2018. Below a few years of working as creative at an advertising agency; the designer, Dalma Dénes have fallen in love with the type of knots & yarns and started to build her Dreamworld. Dalma designs special Bridal and Occasional YarnDresses, Accessories, small Decors and Extreme Giant Decors with new wave fusion of macrame and sewing in pure, modern and elegant style. Thinking in creative concepts and creating strong messages for the collections is a specialty of the brand.

brave • unique • powerful

Services

BridalWear Design & Bridal Outfit Styling

EventWear Design & Event Outfit Styling

Costume Design for Dancers & Artists

Accessories Design

Hair Decor Design

Decor Design & Decor Styling

Extreme Giant Decor or Installation Design

Collaborations

Gifting

Wedding & Bridesmaid Box Design

Personalized Anniversary; Birthday & XMAS Gift Box Design

Custom Designed Packages

Custom Designed Dresses

Mini Personal Photoshoot in DADO style

Gift Cards

CLIENT TESTIMONIALS

Év végén, karácsony előtt jártam Dalmánál, a Wedding Showroomban. Sokoldalú személyisége, elbűvölően őszinte, női energiái azonnal elvarázsoltak, pedig a ruháit csak később kezdtem felpróbálni. Összehasonlíthatatlan mágiája van annak, amikor egy ruhát valaki szálanként rak össze. Minden egyes négyzetmilliméterben ott van a készítő szeretetteljes energiája, amivel a fonalat érintette. Bele kerül az odaadása, a szenvedélye, amivel a semmiből felépíti a ruhát. Egy ilyen folyamat különlegesen erős női energiával tölt fel minden egyes darabot, mintha gyerekkori tündérmeséink jóboszorkányai készítették volna. Csak egy másik nő tudja így emelni a nőtársait.

Mária Vanyovszki ASALON Budapest • KÉPMÁS Magazin Fashion Editor & Author

Hogy mi jut eszembe a macradamewonders költeményeiről? Az első érzés, amit kihozott belőlem az a felszabadultság. Nagyon könnyed és vidám darabokat tartalmaz a kollekció. Amikor a bemutatón viselhettem az egyik ruhát, a nyár jutott eszembe. A nyárhoz én pedig az örömöt és élményeket társítom. Egy tengerpart képét jeleníti meg nekem a mozgó fonalas design. Sós illat, a hullámok hangja, kellemes szellő és napsütés, illetve finom szemcsés meleg homok a talpam alatt. Nagyjából így tudnám leírni az első élményemet ezzel a különleges stílussal.

Boró Bridal Fashion Show • Model

A divatban számomra nagyon ritka amikor egyszerre tud egy ruha ősi, női, valahonnan mélyről jövő erőt és egyszerre egy modern, letisztult kifinomultságot ötvözni. Amikor a DADO #macramewonders APHRODITÉ ruháját viseltem a divatbemutatón pontosan ezt éreztem, nem kellett “választanom”. Mindkét kvalitás ízig-vérig én voltam.

Lili Bridal Fashion Show • Model

Dado költeményt hordani felszabadító, pezsdítő érzés. Míg viseltem a csodálatos Hera ruhát istennőnek érezhettem magam! A színek, a fonalak és a csomók tökéletes tánca minden Dado kreáció!

Annamária Riviera Bride • Model

Imádtam viselni a ruhát! Nagyon sokan megdícsérték és nagyon egyedinek, különlegesnek tartották! Külön öröm volt, hogy az esti bulihoz levettem az övet és a "spagetti szálak" csak úgy lobogtak minden forgásnál.

Dóri DADO Bride • Customer

Számomra kimondottan szívmelengető élmény egy eseményen DADO ruhában tündökölni. Már nem csak azért, mert személyes kötődésem fűz a ruhák tervézőjéhez, hanem azért is, mert egy DADO ruhában megjelenni, na az, egy életérzés. A ruha egyedisége igazán extrává tesz engem, a viselőjét is. Exkluzív letisztultság és személyre szabottság jellemzi ezeket az igencsak páratlan ruhadarabokat.

Kittus Customer • Yogini

Számomra egy Dado ruhát viselni mindig különleges élmény. Ahogy a fonalak lebbennek minden egyes lépésemnél, egy teljesen másik világba repít. Segíti a magabiztosságomat kívül is megmutatni. Olyan, mint egy mosoly. Öltöztet. Előhozza a belső varázst, amit a hétköznapokban ritkán élünk meg. Rosszabb napjaimon sokszor hív a csodaruhám, hogy felvegyem és táncra perdüljek. Abban a pillanatban úgy érzem csodát tapasztalok.

Anna Customer

Mindig különleges élmény Dalma kreációit fotózni. Közel áll a szívemhez a látásmódja, ahogy megelevenednek a ruhái fotózás során, ahogy a modellek magabiztosságot kapnak a ruhák által és az egész olyan önfeledt lesz. Az igazi woman power sugárzik az összes csomóból.

Judit Szatai Brand Photographer

Számomra a legnagyobb élmény találkozni a tervezővel és rájönni arra, hogy amit készít azt szívből készíti! A bemutatók lenyűgözőek, de a saját topom a legszebb, mert Dalma a kérésemre újragondolta, így még többet tudom viselni és ennél jobban semmi nem bizonyítja, hogy mennyire kreatív és tehetséges!

Dóra Pongrácz Customer • Fashion Blogger

PRESS and PARTNERS