nuova dimensione dell'affermazione di sé

DALL' ANNO 2018

Il primo marchio Ungherese per abiti da sposa/sposo ed eventi speciali con tecnica macramé.

Coraggiosa • Potente • Libera

DADO • macramewonders é un brand moderno per abito da sposa / sposo ed eventi speciali per una sposa di nuova generazione e per la donna moderna, creativa alla quale sempre indossare un abito diverso, stravagante ma anche femminile - anche nei giorni della settimana e anche nelle occasioni speciali come il giorno del suo matrimonio. Abiti filati sono unici, limitati, di alta moda e confezionati dalla CEO e designer, Dalma Dénes con tecnica nuova fusione di macramé e cuciti. Con almeno 1000 bellissimi piccoli nodi.

Pure • Moderne • Femminile

DADO da un’alternativa per le donne creative, coraggiose che esprimisi in una via differenza con gli unici abiti e si sentano libere come i filati volanti anche nei giorni della settimana e anche all’occasione speciale, come alla sua giorno del matrimonio.

PERCHÉ VUOLE INDOSSARE LE DONNE QUESTI VESTITI?
  • Abiti irripetibili ed unici nel mondo
  • Abiti sono fatto a mano 100%, piú lentamente come tu pensi, di alta moda
  • Vestiti sono esclusivi & sostanibili e sono creato solo in numero limitato
  • Opzione di redesign e „how-to-wear” idee per i clienti
  • Do l’idee come si devono lavare gli abiti
  • Generalmente lavoro con filati dal cotone e riciclabile 
  • Motivi zero waste e riciclo lo spreco con fare piccoli accessori dallo
  • Alcuni lavoro con filati polyester ma faccio attenzione per usare motivi e stile zero waste

Gli Abiti da ispirazione come senti ti libera. Per scopri la tua energia femminile, come la tua carattere, la tua personalitá e che tu sei unica nel mondo futuro. Trova la tua fonte di gioia, abbraccia la tua individualitá e faccia tutto per i tuoi desideri e sogni.

 

Conosci la designer qui
LAVORO SOLO IN NUMERO
MENO VESTITI E PIÚ ESCLUSIVI

CAPACITÁ » 8-10 ABITI / MESE

PRESS and PARTNERS

CLIENT TESTIMONIALS

Év végén, karácsony előtt jártam Dalmánál, a Wedding Showroomban. Sokoldalú személyisége, elbűvölően őszinte, női energiái azonnal elvarázsoltak, pedig a ruháit csak később kezdtem felpróbálni. Összehasonlíthatatlan mágiája van annak, amikor egy ruhát valaki szálanként rak össze. Minden egyes négyzetmilliméterben ott van a készítő szeretetteljes energiája, amivel a fonalat érintette. Bele kerül az odaadása, a szenvedélye, amivel a semmiből felépíti a ruhát. Egy ilyen folyamat különlegesen erős női energiával tölt fel minden egyes darabot, mintha gyerekkori tündérmeséink jóboszorkányai készítették volna. Csak egy másik nő tudja így emelni a nőtársait.

Mária Vanyovszki ASALON Budapest • KÉPMÁS Magazin Fashion Editor & Author

Hogy mi jut eszembe a macradamewonders költeményeiről? Az első érzés, amit kihozott belőlem az a felszabadultság. Nagyon könnyed és vidám darabokat tartalmaz a kollekció. Amikor a bemutatón viselhettem az egyik ruhát, a nyár jutott eszembe. A nyárhoz én pedig az örömöt és élményeket társítom. Egy tengerpart képét jeleníti meg nekem a mozgó fonalas design. Sós illat, a hullámok hangja, kellemes szellő és napsütés, illetve finom szemcsés meleg homok a talpam alatt. Nagyjából így tudnám leírni az első élményemet ezzel a különleges stílussal.

Boró Bridal Fashion Show • Model

A divatban számomra nagyon ritka amikor egyszerre tud egy ruha ősi, női, valahonnan mélyről jövő erőt és egyszerre egy modern, letisztult kifinomultságot ötvözni. Amikor a DADO #macramewonders APHRODITÉ ruháját viseltem a divatbemutatón pontosan ezt éreztem, nem kellett “választanom”. Mindkét kvalitás ízig-vérig én voltam.

Lili Bridal Fashion Show • Model

Dado költeményt hordani felszabadító, pezsdítő érzés. Míg viseltem a csodálatos Hera ruhát istennőnek érezhettem magam! A színek, a fonalak és a csomók tökéletes tánca minden Dado kreáció!

Annamária Riviera Bride • Model

Imádtam viselni a ruhát! Nagyon sokan megdícsérték és nagyon egyedinek, különlegesnek tartották! Külön öröm volt, hogy az esti bulihoz levettem az övet és a "spagetti szálak" csak úgy lobogtak minden forgásnál.

Dóri DADO Bride • Customer

Számomra kimondottan szívmelengető élmény egy eseményen DADO ruhában tündökölni. Már nem csak azért, mert személyes kötődésem fűz a ruhák tervézőjéhez, hanem azért is, mert egy DADO ruhában megjelenni, na az, egy életérzés. A ruha egyedisége igazán extrává tesz engem, a viselőjét is. Exkluzív letisztultság és személyre szabottság jellemzi ezeket az igencsak páratlan ruhadarabokat.

Kittus Customer • Yogini

Számomra egy Dado ruhát viselni mindig különleges élmény. Ahogy a fonalak lebbennek minden egyes lépésemnél, egy teljesen másik világba repít. Segíti a magabiztosságomat kívül is megmutatni. Olyan, mint egy mosoly. Öltöztet. Előhozza a belső varázst, amit a hétköznapokban ritkán élünk meg. Rosszabb napjaimon sokszor hív a csodaruhám, hogy felvegyem és táncra perdüljek. Abban a pillanatban úgy érzem csodát tapasztalok.

Anna Customer

Mindig különleges élmény Dalma kreációit fotózni. Közel áll a szívemhez a látásmódja, ahogy megelevenednek a ruhái fotózás során, ahogy a modellek magabiztosságot kapnak a ruhák által és az egész olyan önfeledt lesz. Az igazi woman power sugárzik az összes csomóból.

Judit Szatai Brand Photographer

Számomra a legnagyobb élmény találkozni a tervezővel és rájönni arra, hogy amit készít azt szívből készíti! A bemutatók lenyűgözőek, de a saját topom a legszebb, mert Dalma a kérésemre újragondolta, így még többet tudom viselni és ennél jobban semmi nem bizonyítja, hogy mennyire kreatív és tehetséges!

Dóra Pongrácz Customer • Fashion Blogger